dagens outfit, 24.05.12

Hei! De siste dagene har det vært ordentlig supervær. Sol, skyfri himmel og rundt 24 varmegrader hver eneste dag ♥ Utrolig deilig! Har fått gjort masse både her og der, så nå er livet ganske heeerlig. Eneste som trekker ned er at jeg presterte å kutte opp deler av foten min, da jeg skulle kjenne på vannet på mandag, så den er litt kjedelig. Har haltet rundt i tre dager nå, og har måtte sagt nei til masse gøy.... Blæ, får håpe det blir bra snart! Kommer til å legge ut noen instagrambilder i neste innlegg, men først - dagens outfit:

17. mai 2012

I går var det - som dere sikkert vet - 17. mai, og jeg håper dere alle fikk en fin dag! Først var det opp tidlig for å ordne meg før jeg ble henta og kjørt til byen for å se på 17. mai toget med Ina og My. Tror ikke jeg har sett så mange mennesker i Moss by før, så sier jo litt om hvor mange det faktisk var der. Etter det, gikk vi litt rundt, spiste og koste oss før vi så møtte Robin og Mathias. Også var det en tur hjem for å være litt med familien og diverse, før jeg så stakk til Ingvild med go' jentene! Hun hadde nemlig bursdag igår, så da var vi bedt i familieselskapet ♥ Var kjempekoselig!! Da jeg kom hjem var jeg så sliten at jeg.... slet ikke akkurat med å lukke igjen øynene foråsidetsånn! Hadde som dere sikkert har skjønt en veldig fin dag, og for ikke å snakke om finværet som var :-) ååh!
Også kan jeg jo vise gårdagens outfit i samme slengen:Hadde dere en fin 17. mai?

Dagens outfit, 10.05.12

dagens outfit, 25.03.12

Ah, tror jeg aldri har vært så trøtt iløpet av en skoledag. Var seriøst helt død idag morges, sikkert på grunn av at klokken ble stilt, men ja - så idag skal jeg bare slappe av, se på Frustrerte fruer og pugge matte! Kunne gått droppet det siste da.....Hva synes du?

ukens outfitsHvilket antrekk likte du best?

dagens outfit, 23.03.12

Litt sen blogging idag! Etter skolen dro jeg på McDonalds (hehe...) med noen venner, og nå sløver jeg i senga etter å ha hivd i meg litt middag. Matvrak hæ nei. Tok noen få bilder, men de får jeg vel ikke før senere ikveld, så her får dere dagens outfit så lenge!Nok en utrolig bra dag med tanke på været! Hadde egentlig på meg en annen strømpebukse på skolen, men den orka jeg ikke når jeg kom hjem for å si det sånn :-)

Hva synes du? 

dagens outfit, 22.03.12

Er det en dag i uken jeg virkelig ikke liker, så må det bli torsdag. Tungeste fagene, også slutter vi sent. Så etter skolen er jeg alltid helt utslitt og ikke orker en dritt resten av dagen. Men idag har vært en av de få bra torsdagene faktisk, til tross for at jeg hadde geografi muntlig (som forsåvidt gikk ganske bra), så har egentlig ikke noe å klage på! Har vel kanskje noe med at det 17 plussgrader ute og at jeg går i klasse med en utrolig herlig gjeng. Helt ok plusspluss altså!

Gidder aldri å fikse meg på torsdager og hadde attpåtil dårlig tid i morges, så ble et kjedelig antrekk i dag, men dere overlever nok! 

Hva synes du?

dagens outfit, 21.03.12

Her er bilder av dagens antrekk, som jeg slet veldig med å ta bilder av, i og med at jeg har verdens staeste søsken som ikke gidder å ta bilder for meg. Da måtte man ty til papirrullen, hehe. Til morges idag idag var det skikkelig grått vær, men utover dagen ble det sykt bra vær noe jeg kjente på humøret. Holder på å svette ihjel nå liksom, herliiig! (Ikke at jeg svetter, men ja.... dere skjønner)Hva synes dere?

hvilket antrekk liker dere best?

Heisann! Satt og tittet gjennom "outfits"-kategorien, og fy søren, så mye stilen min har forandret seg de siste tre årene! Har liksom gått fra "en random joggebukse og en enda mer random tskjorte"-stilen, til noe som..... er litt finere, ihvertfall! Men tenkte jeg kunne legge ut to outfits fra i sommer (bare fordi jeg savner sommeren liksom), så kan dere si hvilket dere likte best :-)


// antrekk numbero 1


// antrekk numbero 2

Hvilket antrekk likte dere best? 

outfit, 10.09.11

Fikk tatt noen bilder fra vi var i Sverige på lørdag, så tenkte jeg kunne legge ut outfiten. Vet jeg ser passe trøtt ut på bildene, men husk at jeg også måtte stå opp fem den dagen. Whooop!


genser&bukse/bikbok, skjerf/hm, skinnjakke/only


Hahaha, bolle much?

Hva synes dere?

første dag på vgs & outfit

Første skoledag overstått. 189 to go.

Dagen har vært helt grei egentlig, og helt sinnsykt uvant. Startet med en fin, liten minnesmarkering for ofrene den 22. juli, også ble vi ført til klassen der vi fikk praktisk info, omvisning ogsåvidere. Husker så vidt hvor mitt eget klasserom ligger hen, så skal være godt gjort hvis jeg IKKE går meg vill imorgen. Hehehe...he. Imorgen starter vi med ordentlige fag...... HURRA!!!!!!!!!!!!!! nei
topp hm / bukse, armbånd bikbok / solbriller hm / ring rebby's

Dagens outfit, there you go. Brukte sånn evig lang tid på å finne ut hva jeg skulle ha på meg, så til slutt kastet jeg bare på meg et eller annet, hihi. Hva syns dere?

Gårkveldens outfit

Hei! Det var en superherlig dag igår. Tidenes varmeste var det også. Litt for varmt, kanskje.. Var først på stranda med familien der vi grillet og badet. Tænet også en del, så har fått lit farge. Wee! Og som dere sikkert vet, flytter Alexandra til Gran Canaria på mandag, så jentene og jeg hadde laget en avskjedsfest for henne på kvelden. Blogger om det i neste innlegg, her er antrekket jeg hadde på igår kveld:
topp fra ginatricot // skjørt, veske fra bikbok // sko fra dna

Likte dere antrekket?

outfit, 03.07.11

topp fra hm, bukse fra bikbok, og ringen er rebby's (ser forresten ut som at jeg har den magen, men det er bare toppen som er... luftig, altså - hehe)

Hva syns dere? Husk solkort-konkurransen HER!

Da var det sommerferie, da

Ja, hva skal man si? For en fantastisk bra kveld, og ikke minst supertrist!! Etter mye bra underholdning og lignende, må jeg si det var deilig å få vitnemålet i hånden ♥ Jeg greide mesteparten av kvelden uten å felle en eneste tåre, men da jeg skulle si hade til klassen, læreren min og resten greide jeg rett og slett ikke å holde igjen. Hahaha, følsom er nok bare mellomnavnet... :-) Hørtes OG så ut som en retard da jeg syklet hjemover hulkende, ahaha - stakkars alle forbipasserende, sier jeg bare.


Siste skoledag - autfait, liksom!!
Pizzatime :-)
Fornøyd!!!! Hehe ;*;*


(+ idil som er fotograf!) BESTE jentene, lov meg at vi aldri mister kontakten.
Dansejentene


B-klassen :-)


Finefine gjengen!! (Tok det fra Jeanett)

Men nå, nå er det SOMMERFERIE!!!!!! Happiness.
Har dere fått sommerferie? Hvis ikke, når får dere det?

outfit, 14.05.11 - konfirmasjon

I dag har Alexandrabestis konfirmasjon, så gratulerer så mye med dagen, BFF! Skal snart ned på hotellet og feire den med henne og familien hennes, så det gleder jeg meg kjempemye til. Her er outfitet for anledningen, kjører "den lille sorte".

(Som et forslag fra en bloggleser - skal jeg starte å blogge på engelsk fram til eksamensdagen neste uke, så RETT på meg om jeg skriver feil. Herregud, dette er flaut. Ikke le av meg, da...)

Today, my best friend, Alexandra is having her confirmation. Congratulations, BFF! I will soon go to the hotel and celebrate it with her and her family, so I'm looking forward to it. Here's my outfit for the day,


kjole&belte_ginatricot, armbånd_accent

What do you think?

outfit & nytt design


Har endelig fått laget nytt design! Håper det gir meg litt motivasjon til å blogge. Liksom - jeg vil blogge, men jeg "får det ikke til". Sprøtt. Tuusen takk til snille mne for den finefine headeren!

Hadde egentlig ikke planer om å ha outfit idag, men av en eller annen grunn ville lillesøster ta outfitbilder av meg (det er seriøst once in a lifetime - det er alltid JEG som pleier å mase på ho om det), så slengte meg på noen plagg og stakk ut for å ta bilder. Dere har kanskje lagt merke til at jeg har gått veldig ofte med shorts i det siste? Er jo heeelt obsessed. Skal kjøpe meg noen til, når jeg får penger!! Hihi. Og forresten, jeg skal bestille linser neste uke. GLEDER meg!!!

Hva synes dere om antrekket og designet?

Kino outfit
skinnjakke_only, oversizedtop_bikbok, shorts_bikbok, strømpebukse_hm, sko_skoland, solbriller_ibling.no

Nå skal jeg snart ned til byen, og så til kinoen for å se - wait for it - NEVER SAY NEVER!!! Fikk ikke sett den forrige helg, så jeg skal se den ikveld. Frykter bare at jeg kommer til å være hundre ganger mer betatt av Bieber enn det jeg er fra før av, når jeg kommer hjem. Jaja, what ever... Har gledet meg lenge til å se denne filmen, så det blir nok superbra! Jeg mener, det er Justin Bieber. Da er den dømt til å bli bra! :-)

Har dere sett Justin Bieber - Never say never? 

Dagens outfit, 22.03.11
skinnjakke fra ?, shorts og topp fra bikbok, strømpebukse og smykke fra hm

Hva syns dere?

Dagens outfit og masse mer

Konkurransen av solkortene er avsluttet, og vinnerne er kontaktet på mail. Sjekk mailene deres, folkens! :-) Sender solkortene så fort jeg får navn og adresse.

I dag våknet jeg med en følelse som sa "OMG, denne dagen blir dritt". Joda, det startet med at jeg kom for sent til skolen og ikke nok med det - jeg måtte ha fremføring i musikk med en gang jeg kom dit! Heldigvis ble det bare bedre og bedre utover dagen. Jeg fikk 5 på den fremføringen, 4 på en viktig engelskinnlevering, og 6 på franskprøven. Så, er sånn greit fornøyd ja!!

Top Model Norge og Paradise Hotel står på TV-planen ikveld. Gleder meg til premieren, hehehehe er jo så gøy å se at folka driter seg ut vettu.


shorts og top_bikbok, cardigan_ginatricot, strømpebukser_hm

Jeg fikk også noen fine gaver av Alexandra da ho kom hjem fra Gran Canaria, så tenkte jeg kunne legge de ut. Tusen takk, vennen ♥


Fargen ser veldig oransje ut, men den er lakserosa. Elsker fargen!!Noen som også skal se Paradise Hotel ikveld?

Dagens outfit, 25.02.10Nå må jeg løpe! Skal på cafèdate med >Ingvild< og Kamilla. Gleder meg masse, blir kjempekoselig! Dere får ha en fin fredag, så blogges vi når jeg er hjemme :-)

Dagens outfit, 11.02.11

Da var det helg! Igjen. Det går INSANE fort. Seriøst, føltes ut som om det var fredag igår. Creepy. Vil ikke at ting skal gå så sakte, men det finnes da en mellomting...

Anyways, over til outfitet. Outfits to dager på rad! Ikke verst, Julia.
Hva syns dere?

Dagens outfit, 10.02.11

Liker å gasse, ja..... FORRESTEN, FANT UT NÅ NETTOPP AT VI ER I FEBRUAR. Hæ, liksom.


alt er fra bikbok, utenom buksa som er fra veromodaTycks?

Skoleball outfit

Heeei dere! Igår kveld var det tid for skoleball på skolen min. Og jeg må bare si - det var SYKT bra! Jeg tror jeg kan snakke for alle sammen, når jeg sier at det var det beste ballet som har vært! Utrolig bra arrangert. Jeg kommer med bilder etterpå, men her er outfiten min igår kveld:(Ser ut som jeg sjeler skikkelig på bildene, men det er bare brillekanten. HEHE.)
Hva syns dere om antrekket?

Outfit, 17.12.10


genser // cubus, bukse // bikbok, hals // ginatricot

Hva syns dere?

kveldens outfit

Vi tok en del bilder, som jeg tror kommer ut på bloggen imorgen. Men tenkte jeg kunne slenge inn kveldens outfit:

Image and video hosting by TinyPic

Hva syns dere?

dagens outfit, 09.10.10

Hei dere ♥

Nå skal jeg snart til bestevenninnen min, Alexandra. Hun har vært i Spania i en uke (ja, hun er i Spania så og si hele tiden!!), så det blir godt å se henne igjen. Jeg tror vi skal ha en photo shoot, så det blir gøy!

Senere ikveld skal jeg mest sannsynlig på OD-festivalen, som skal være her i Moss. Utrolig mange som skal dit, så blir sikkert koselig! Så om du bor i Østfold, kom til Moss for en superbra konsert og opplevelse :-) Itillegg får dere treffe MEG!!! Selveste Juliatn!! Hallo, hvem vil ikke det liksom? Hahaha, just kidding.

Tenkte jeg kunne slenge med dagens outfit. Vet ikke om jeg skal gå med det ikveld, men vi får se.
Visste ikke helt om jeg skulle bruke buksen til det den er for - high waist bukse, eller om jeg skulle ha genseren over, så...

Burde jeg ha genseren UNDER buksa, eller OVER buksa?

dagens outfit, 09.09.10

Hei dere! I dag fant jeg en olajakke i klesskapet jeg glemte jeg hadde. Har faktisk ikke brukt den på over et år, så er glad jeg fant den! Er faktisk ikke helt sikker på hvor den er fra, men merket er ihvertfall Diesel.

resten av klærne er fra bikbok (haha, BB4EVER<3)Hva syns dere?

dagens outfit, 04.09.10

Dette hadde jeg på meg, før jeg begynte å fryse. Nå, derimot, sitter jeg i hettegenser og ullsokker. Et tegn på at høsten er her, ja ♥

Hva syns dere?

outfit, 20.08.10

Litt sent outfitinnlegg, men bedre sent en aldri. Ikkesant?


overdel og tights fra bikbok
øredobber fra ginatricotNEI, silkebåndet (holdte på å skrive SIKLEbåndet, mm) hører ikke med overdelen. Kjøpte det en gang da jeg trengte det til en kjole, men har brukt det som tilbehør på noen topper, hvis jeg syns det passer.

JA, båndet ser ikke fint ut på bildene, men den er mye finere i virkeligheten. Så vet vi det!

Hva syns dere om outfiten?

dagens outfit & sånt

HEI HELLO BONJOUR HOLA GUTEN TAG OSV ♥

Først må jeg gi litt credits til Espen. Han har fikset Twilight på DVD til meg. Har aldri giddet å kjøpe filmen, siden jeg har sett den så mange ganger. MEN nå kan jeg jo se den til jeg blir lei av den (les: aldri), så tusen takk! Du er en engel (ok egentlig ikke men) : )

Sitter her med hodepine to the max. Dobbeltime gym i regnet... MÅ  BARE ELSKE DET! ♥ Utenom det, har jeg hatt jeg hatt en helt grei dag. Vi har startet med et fotoprosjekt i K&H, og jeg ELSKER jo å ta bilder - så det blir veldig gøy! Kan vise dere bildene jeg kommer til å ta!


orker ikke å ta outfiten i eget innlegg, så here you go

Hva har dere gjort idag?

outfit, 18.08.10


topp og bukse fra bikbok


armbånd fra hm & ginatricot, smykke fra JCVar litt komisk å ta disse bildene igrunn, siden søstrene mine har en slik "hater-julia-forever"-dag idag, så de ville ikke være fotograf. Så jeg måtte bygge "tårn", for så å ta bildene med selvutløser etterpå. Og jeg bor jo i høyblokk, så når jeg skulle sette på plass kameraet, falt tårnet og kameraet falt fem meter ned. HELDIGVIS var ikke gresset vått...!

Hva syns dere om outfiten?

outfit, 19.07.10

bloglovin 

Jeg skulle egentlig ha outfit på video, men så ville plutselig ikke Windows Moviemaker overføre sanger, så da får dere det "dessverre" i bilder... Dere dør fortsatt ikke, så det går vel bra.

tunika fra LMC, tights fra bikbok
armbånd fra accent

Hva syns dere?

outfit, 18.07.10

Hei! I dag er det bra temperatur, men ennå blåser det litt, så det passer perfekt å bruke collegejakken jeg fikk på fredag. Og så har jeg det noe helt sykt travelt, så dere får ikke de beste bildene akkurat....

jakke fra ginatricot, resten fra bikbok


Her var det faktisk ikke meninga å se ned i det hele tatt, lol.

Hva syns dere?

outfit, 14.07.10

God morgen, folkens! Grunnen til at jeg ikke har lagt ut outfits i det siste, er fordi jeg for det meste har gått i joggebuksa og en eller annen random singlet, men det skal det bli slutt på. Ikke at jeg har på meg noe spesielt idag, men det er vel litt mer interessant enn sippeprat om været, og bilder av mat? Ehehe.


topp og shorts // bikbok


makramèsmykke // linda sittHva syns dere?

outfit, 02.07.10

Haha, jeg har ikke fått inn at vi er i Juli-måned enda da jeg skulle skrive overskriften. Tiden flyr jo! Det har jo nesten gått to uker av sommerferien... jiizez. Anyways, idag SKAL jeg se Eclipse, forhåpentligvis med Kamilla. Håper det, for jeg greier så vidt å vente! Slenger med dagens:


tskjorte // ginatricot, singlet under // hm, kortbukse // lindex


ring // bikbok, armbånd // hm


Hva syns dere?

outfit, 30.06.10

Ble dessverre ikke kino på meg idag på grunn av at Alexandra ikke kunne likevel, og det var bare dårlige plasser. Hvem vil vel sitte på første rad, klint inntil lerreten, slik at det eneste man ser er nippelen til Jacob Black???? Neimenok, håper jeg får sett filmen imorgen isåfall!

Nå skal jeg ut en tur med Kamilla & co. Slenger med dagens outfit. Haha, sorry for hodeløse bilder, men vått, flatt hår og sminkeløs - ikke pent.


// alt fra HM


og ja - shortsen er mye finere på ekteHva syns dere?

bursdagsoutfit
Hva syns dere?

17. mai 2010 - outfit

God morgen, og GRATULERER MED DAGEN ALLE SAMMEN :-)

Det er 17. mai idag (tuller ikke, hehehe) og jeg som har pleid å gå tog hvert år, bestemte meg for å droppe det i år. Mest på grunn av været, og når nesten ingen gidder å være med, så frister det veldig lite. Men skal til ned til byen etterpå og litt andre greier, så det blir kos! Bare å si hei om dere ser meg, jeg biter ikke.... hardt altså :-)

Her er dagens outfit:

Image and video hosting by TinyPic

Ok TULLA... HER er dagens outfit:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
kjole // bikbok

Image and video hosting by TinyPic

Som sagt, gratulerer så mye med dagen, verdens beste lesere og ha en fin 17. mai ♥

dagens antrekk

Image and video hosting by TinyPic
solbriller fra coolshop.no & hårbånd fra kappahl

Image and video hosting by TinyPic
bluse fra vietnam & jeanstights fra bikbok

Image and video hosting by TinyPic
hvite  tøysko fra HM (bleke føtter!! dette MÅ det gjøres noe med)

Forresten, hadde vært morsomt om dere begynte å kommentere mer :- )

Hva syns dere om outfiten?

outfit, 30.04.10

Hei på dere!

Idag har jeg på meg kortbukse, noe jeg angrer litt på... KALDT. Men hva gjør man ikke for sommerfølelsen? Forresten, finn fram notisblokkene og noter det ned - det var faktisk veldig gøy i gymmen idag! Og mine trofaste lesere vet vel hvor lite sportslig jeg er, he-he. Men har fått sansen for fotball ♥ HAHA, hva skjeraa!

Her er dagens outfit, på det grønne gress:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
jakke jeanpaul skjorte vietnam topp hm kortbukse cubus armbånd hm

Hva syns dere?

outfit, 28.02.10

Heisann! Nå har jeg igjen vært ute og tatt outfit. Idag har jeg på meg favorittantrekket mitt, eeeelsker det! Håper dere likte det. Men folkens, selv om plaggene er DRITFINE - værsåsnill, ikke kjøp det samme som meg! Og, jeg har fått meg nye hair exstension. Likelike!

Image and video hosting by TinyPic
Alt er fra PRIMARK i London :):)

Så, hva syns dere?

outfit, 27.01.10

Idag var Lyly helt bestemt på å IKKE ta bilder av meg i det hele tatt, så da var det ut på verandaen og bytte "kameratårn" for så å bruke min reddende selvutløser! Sykt kaldt, men igjen.. hva gjør jeg ikke for dere? Og datoen på bildet er feil, men jeg orker ikke å fikse det. Too bad!

Image and video hosting by TinyPic
Genser fra VOE. Topp fra BIKBOK. Bukse fra BIKBOK. Armbånd fra ALEXANDRA og SVERIGE.
Hva syns dere?

outfit, 25.02.10

Ååh, noen som vil bli min personlige fotograf for en bra betaling eller noe i den duren? Søstrene mine er vel (for å si det mildt) DRITTLEI av å være fotografen min, selvom de får betalt... noen ganger. Men hey, sånn er det å være søster til en blogger, right? Ihvertfall, her har dere dagens outfit:

Image and video hosting by TinyPic
Overdel fra HM. Bukse fra ?. Skjerf fra B-YOUNG/Linda. Armbånd fra SVERIGE og GINA TRICOT.

Nå ble verdens styggeste bilder nettopp kåret. For det første ser det ut som jeg har flatt hår, når jeg egentlig har flette. For det andre.... eh, det er ingen andre. Snakkes!

Watcha think?

outfit, 23.02.10

Nå har jeg vært ute på verandaen og tatt outfitbilder. I bare topp! Herregud, sykt kaldt. Men alt for bloggen og dere lesere, right? Og forresten, jeg ligner på den hvite veggen bak meg så blek som jeg er. Ugh.

Image and video hosting by TinyPic
Topp fra LINDEX, singlet under fra BIKBOK, bukse fra CUBUS, armbånd fra HM.


Image and video hosting by TinyPic
Så fort jeg hadde tatt bildene, haha.

Watcha think?

bursdagsoutfit, 30.01.10

Da har Alexandra kommet, og jeg har ordnet meg ferdig. Hadde skikkelig problemer med å finne hva jeg skulle ha på meg, men til slutt fant jeg fram en blomsterkjole jeg nesten hadde glemt jeg hadde. Så her får dere en bursdagsoutfit:

Image and video hosting by TinyPic
Kjole fra KAPPAHL. Armbånd fra HM og GINA TRICOT.

Hva syns dere? : )


Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits