Oven '12

 
 
I pinsehelgen tok My, Ina, Anniken og jeg en spontantur på besteforeldrene til Ina sin hytte. Den ligger på Oven i Råde, og det var skikkelig fint og idyllisk der! Var ganske heldig med været, iallefall den første dagen. Som dere kanskje ser på bildene, hehe. Vi fikk gjort kjempemye på de to dagene vi var der, og det ble superkoselig tur. Har det så bra med de jentene der, så det skulle vel bare mangle :-) Gleder meg til David Guetta med dere på fredag, jenter!!!! BLIR SÅ BRA ♥

Hva syns dere om bildene?

30.05.12 - Justin Bieber i Oslo

Haha, bare advarer dere om at dette kan bli et veldig langt (fjortis)innlegg. Heahahehe

Hei! Nå har jeg endelig tid til å slappe av litt og blogge. Denne uken har virkelig gått i et kjør, men fy - så sinnsykt bra den har vært! Har blant annet vært på hyttetur til Oven i pinsen, sammen med Ina, My og Anniken. En utrolig koselig tur med verdens beste jenter! Kommer sikkert til å blogge om den mer senere, men nå skal jeg fortelle dere om noe annet. Onsdagen. 30 mai 2012!!!! Dere vet sikkert allerede hva jeg snakker om.

Nemlig da Justin Bieber skulle holde konsert i Oslo! Angrer herfra til månen og tilbake på at jeg ikke dro til Oslo på tirsdagen også, dagen han ankom, for da hadde jeg kanskje fått et bedre glimt av han, men jaja. Droppet iallefall skolen og tok toget inn med Anniken. Så fra klokken tolv til tre surra vi egentlig rundt for å prøve å finne Justin, men vi var hele tiden på feil sted på FEIL tid. Etter det møtte vi My og Ina og stakk først til Operataket. HerreGUD så mange mennesker det var!!!! Og for et kaos. Iallefall, så prøvde vi å komme oss inn på operaen, men de hadde selvfølgelig stengt. Vi fikk likevel pressa oss inn i køen, og endte opp på trappen som dere kan se på bildet under. Det er tatt fra VG. Ser dere også hun jenta som sitter fast i beinet? Haha, sykt rart at vi ikke la merke til det før vi så bildet i ettertid.Etter det, var vi egentlig bare irriterte på at vi ikke fikk kom inn, så vi prøvde alle slags mulige innganger. Uten hell, dessverre. Så vi tok veien mot Oslo S, der det var et arrangement for norske beliebers. Etter det møtte vi på Henriette og Ida! De neste følgende timene gikk ut på å finne ut hvor Justin var (hehe), spise, løpe, finne måter å komme inn på operaen, og litt mer løping. Til slutt endte det opp med at vi bare fant oss et sted på parkeringsplassen ved operaen, der det var satt opp storskjerm. Det beste hadde jo vært og sett han live inne på operaen, men det funket med storskjerm også!


(Bildene er lånt fra VG. Vi sto circa der jeg har markert rødt på bildet. Vi fikk faktisk sett deler av scenen, selv om vi sto et stykke unna.) 

Og hvordan konserten var? Vel, den var helt FANFUCKINGTASTIC!!! En av de sykeste opplevelsene jeg har hatt uten tvil. Det var SÅ bra stemning, og jeg skal love dere at det var LIV da Justin kom på scenen!! Han var helt fantastisk på scenen, og for ikke å snakke om utseendet!!! Jeg og resten av jentene sto og hulket og skrek gjennom hele konserten - gikk med andre ord over all forventninger. Hadde ikke særlig mye til stemme etterpå for å si det sånn. Jeg har vært belieber i mange år nå, men har aldri vært så ille som nå. Hahaha herregud. Føler meg som den lille fjortisen, men er heeelt lost nå altså. Elsker virkelig den gutten!Justin Bieber Performs in Norway 

♥ ♥ ♥

Noen andre som også var i Oslo? 

My best friend

♥ ♥ ♥

bare en liten oppsummering

Hei! Tenkte bare at jeg skulle gi litt lyd fra meg og melde om at jeg er i live. Har vært noen hektiske uker, noe som egentlig ikke gjør meg så mye - trives faktisk når det er mye å gjøre. Har ihvertfall storkost meg! Her kommer jeg med en "liten" oppsummering. Sikkert alt annet enn interessant for dere lesere, men bruker jo for det meste bloggen til dagbok, er så koselig å se tilbake om noen måneder! Da er sikkert mye annerledes, da.

Rett etter jeg skrev forrige innlegg for snart to uker siden, dro jeg på Café Riis med Anniken, Dennis og Ina! Anbefaler virkelig nachosen de har der, den smaker fantasticoo ♥ Tok noen bilder utenfor sentret før vi ble henta da heheh.På lørdagen var Ina, Anniken, Robin, Mathias og jeg på kino for å se American Pie Reunion. Hahaha, American pie skuffer virkelig aldri. En veldig bra og morsom film alle burde få med seg! Etter det stakk vi hjem for å chille, kjempekoselig kveld med bra folk :-)På søndagen var det meldt regn. Imotsetning til noen andre pingler, trosset Ina og jeg været og dro i skogen for å ta litt bilder. Ble ganske fint vær utover dagen, så den var vi ganske heldig med.Også var det enda en ny uke med skole, lekser og annet stress etterfulgt med helg igjen. Startet helgen hos Ina med fine folk. Enda en koselig kveld med mye kos og latter! Magemusklene begynner å ta form nå jaa. Har ikke flere bilder fra resten av helgen, men det var en veldig fin helg ihvertfall!Og i dag vettu!!! I dag har det vært noe som kalles "markadag" på skolen min, der alle førsteklassingene skulle ut i skogen for å løse poster og slikt. Jeg er virkelig alt annet enn et friluftsmenneske, men med en stykk fin klasse som min så ble dagen super! Åh, har blitt så glad i den gjengen der :-)

Sammenlagt har jeg sikkert gått en hel mil idag. Føles jo litt deilig, men samtidig ikke så digg siden beina mine er helt ødelagte nå. Passer jo meget bra at jeg nå også har fått en stor forkjølelse fra gud-vet-hvor. Så da blir det sikkert en tidlig kveld på meg idag..... er jo ikke mye vits å se ph når folk skal ødelegge spenningen og røpe ting som skjer de neste episodene uansett !"#€%&/)#( Hehe neidaaaa, smiiiiiil. Da blogges vi forhåpentligvis snart!

Hvordan har dere det akkurat nå, da? :-)

årets første strandtur

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet fra en superkoselig strandtur med go' jentene mine, Ingvild og Martine. Var så utrolig fint vær og varmt idag, så hvorfor ikke utnytte det til sitt fulle? Jenteprat, kjeks, jordbær, druer, musikk og sol - bedre blir det ikke!

Stranda i mars er ikke feil altså. Må gjentas, jenter!! Nå skal jeg få i meg litt mat før jeg turer videre til byen. Skal på kino med Ina og My ikveld for å se på The hunger games!! Iiiik, gleder meg :-)

Er det fint vær hos dere? 

girls night out

Halla! Hadde en utrolig bra sekstenårsdag igår. Utrolig koselig med alle gratulasjene jeg har fått på bloggen, epost, Facebook ++ så tusen takk!! Made my day ♥

Gikk vel rundt i huset og sturet og gjorde ingenting helt til jeg skulle begynne å ordne meg senere på kvelden. Da var det duket for bursdagsfeiring (ikke for meg, ironisk nok hehehe) for mine kjære jenter, Anniken og Ina. Mat, herlige jenter, latter, kos, snakk, pandoras eske og litt mer mat. Var en utrolig bra kveld, storkoste meg! Skal sies at jeg var ganske hyper også da, så tror ikke den saken var noe vanskelig:-)


herlige jentene!!
anniken & anna (stygge my i bakgrunn jo)


julia k, ina & christine


my & anniken


hahaha, to sekunder etterpå ringer brannalarmen


tipper de fleste av dere har hørt om pandoras eske på paradise hotel? anbefaler det som en lek i en bursdag eller fest for å "få opp stemningen", hahaha det var så lættis!!

I dag tenkte jeg at jeg skulle bruke dagen på å bare slappe av, psyke meg opp til enda en ny skoleuke med oreois og Frustrerte fruer men også bom pang kræsj halla JEG  HAR EN STOR FRANSKPRØVE IMORGEN JEG!!! Så yes da, får vel kanskje starte da....... Je deteste le francais, har jeg noen fortalt dere det!?!

Hva synes dere om bildene? :-) 

inspiria

Hei! I dag var vi noen timer på Inspiria. Et sciencesenter i Sarpsborg. Det var faktisk mye mer fett enn det jeg hadde trodd - noe utenom det "Vanlige", liksom. Haha, var som et lekeland bare med naturfagsting hvis dere skjønner. Tok en del bilder med iPhonen, men siden jeg er altfor lat til å laste de inn nå, så låner jeg noen bilder av >Ingvild<.
Hahaha OMG!! Her skulle vi hoppe, også kom det i saktefilm. Hahaha lættis.Alt i alt, en veldig fin slutt på uken! Etter skolen dro jeg til byen med Anniken fordi hun skulle ha hårfarge. Hun farget nemlig håret brunt for en stund siden, og nå ville hun farge det blondt igjen. Så etter det stakk vi hjem til henne for å farge det. Ehm.... ja, resultatet... fikk ikke lov til å skrive det her, men man vel si det slik at det ikke ble helt som forventet :-):-) Jaja, nå sitter jeg og koser meg med Idol, potetgull og brus!! T.G.I.F. ♥

Hva synes du om bildene?

det søte livet til sjøs

Hola! Som sagt dro vi til Larvik igår, sammen med resten av flokken. Og kvelden gikk vel ut på McDonalds og Idol. Hehe, sløvt. Men koste meg veldig!Idag måtte vi stå opp halv seks, for som nevnt så skulle vi ta Color Line Bohus båten fra Sandefjord over til Strömstad i Sverige! Var vel og merke veldig trøtt, og trodde jeg skulle slukne hvert øyeblikk. Sette på linser ble plutselig til mission impossible. No kidding. Overlevde da. Her kommer bildene fra båten :-)
Hva syns dere om bildene?

Med en stk herlig jente

Heei! Har hatt det ganske hektisk i det siste. Dere vet, skole og sånne ting :-)). Eller, jeg slutter igrunn ganske tidlig hver dag, så det var egentlig ingen god unnskyldning, heeee heee. Men har vært en del ute med venner, blant annet med Annikensnuppa!
Noe av det vi har gjort de siste dagene. Krøllet håret. Spist lakrissis og sjokolademousse. Lagd mat (eaters gonna eat, vet dere). Vært i byen med masse folk. Sett på Gossip Girl med Ina osvosv! Elsker virkelig å være med den jenta, hahaha - vi har det så altfor morsomt sammen! Hun kan ha noen ultra blondiemoments noen ganger, men noen må jo leve opp til hårfargen sin også... :-) Idag tok jeg en tur innom ungdomsskolen også. Utrolig rart å være der igjen, men må si jeg savner det. Litt.

Så - hva har dere gjort i det siste? Pusspuss! Heheee

Strandkos ++
Har vært en del på stranda i det siste, som dere kanskje ser. Den ene dagen ble det en del kaos på grunn av at noen vitner sa de hadde sett en drukne (endte opp med at søket ble avsluttet, pga ingen var savnet). Har også vært en del ute, hos tante, med Anniken og Alex, hos Kristina med Alex og spilt Wii. Hahaha, moro :-)

Nå er det ikke de mange ukene igjen, folkens. Nyt det siste som er igjen - det skal ihvertfall jeg! Har dere vært mye på stranda i det siste?

De siste dagene

God morgen! Har ikke blogget så mye de siste dagene, men det forstår dere forhåpentligvis. Har tilbrunget masse tid med familien - det vil si - med mine 20+ fettere og.... 3 kusiner? For ikke å snakke om onkler, tanter ogsåvidere. Haha, guttene dominerer i slekta ja....

Og siden jeg er slik en flink blogger, har jeg tatt med kamera hveeer dag (les: kameraet har ligget i veska mi hele tiden. Finner det like overraskende hver gang, så da har jeg knipset noen bilder.) Her er noen bilder fra de siste dagene:
Søteste kusina!


Halla langbein.... (de er ikke så bleke som det ser ut på bildet altså, er på grunn av lyset!!)
Min "nye" fetter, Steve ♥Nå har jeg det som vanlig veldig travelt, skal være familien idag og, tror jeg. Vi blogges!♥

Hva syns dere om bildene?

Årets første strandtur

Hejhå! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en koselig strandtur med bestis. Årets første strandtur, ja... hehe, bedre sent enn aldri. Eller hva?  Himmelen var kanskje ikke skyfri, men utrolig varmt - det var det! Deilig. Vannet var kaldt, men ikke sånn "OMG !"#€%& MÅ OPP IGJEN!!!!"-kaldt. If you seeee.....

Nå har vi nettopp vært og besøkt min nye nabo. Nemlig søteste Anniken! Vi bor nesten vegg-i-vegg, så det er jo bare superkult. Åh, er så utrolig glad for at vi har fått en nabo som IKKE er 50+. No offence, mine andre naboer :-) Dere er fine dere óg, altså. Men nå skal vi spise, over og ut!
Hahaha, ho er så spesiell. AGURK liksom. Agurk.....

Vært på stranda i det siste?

Ut i skogen

Heihei! Nå er jeg ENDELIG ferdig med bildefremvisningen, filmen - what ever - som skal vises på 10. klasseavslutninga imorgen kveld. Tok sin tid, men det var vel verdt det. Den endte opp på 12 minutter, og jeg blir like trist hver gang jeg ser den... Kommer nok til å bli en tårefull kveld imorgen ♥

Men det var ikke det dette innlegget skulle handle om. For en uke siden var jeg og bestis ute og tok bilder i skævven, så tenkte jeg kunne legge ut noen her. Har blitt veldig mye bilder i det siste, men det er vel ikke annet enn positivt? Håper jeg?Hva syns dere om bildene?

Avslutningstur

I'm home! Klasseturen var kjempekoselig! Dessverre havnet jeg på rom med tre tapere med navn Madeleine, Ingvild og Thea. Æsj.... syntes så synd på meg selv for og måtte dele tilværelsesrom med dem!!! Nejdå, bare tuller. Vi hadde det superfun på rommet! Vi var jo ekstremt hypre også, så det var ikke så mye som skulle til.... Her kommer litt bilder:
Jentene mine!
Utsikten var ihvertfall ikke noe å klage på:-)

Har nettopp sovet i to timer. Ble nemlig minimalt lite med søvn på turen, skjønner dere. Hehe, tror vi spilte mafia i sånn seks timer eller noe... Nå skal jeg følge med på VG-lista TOPP 20 på TVen. Skulle egentlig være med Alex til Oslo for å se det der, men det ble dessverre ikke noe av. Hadde ønsket jeg var der, men TVen duger jo den og da.

Hva gjør dere denne fredagskvelden? 

Siste innkjøp


_topp fra bikbok

_kost fra hm & maxfactor dekkstift fra cubus


_tubetopp & shorts fra bikbok


_magetopp fra bikbok 

Hva syns dere?

Herlig dag med herlig gjeng

Idag har klassen som "tradisjon" vært hos Markus. Til tross for at det regnet en del, ble det en superfin dag allikevel! Med grillmat, kortspill og så klart en herlig gjeng ♥ Er så utrolig trist å tenke på at vi blir oppløst om noen dager... Kommer til å savne alle og alt sammen, no doubt. Beste klassen ever!Også vil jeg bare gratulere Ingvild med lappen! Fine scooteren ja. Kjenner jeg blir litt depressiv når alle kommer med scooter også kommer jeg med..................... ja.
Nevnte jeg forresten at vi spilte kort? Hahaha.
Hvilken klasse starter dere i, etter sommeren?

Bildedryss

Idag har jeg hatt en koselig dag! Jeg var på (hva-skal-jeg-kalle-det) konsert på templet. Ikke at jeg og Alexandra fikk sett så mye av det, fordi vi gikk for det meste rundt. Og rundt. Møtte faktisk noen blogglesere som ville ta bilde av meg - hihi, det var litt søtt!


♥ Bestis!
Nydeligeste kusina!Hva syns dere om bildene?

Konfirmasjonen til bestis

Har som nevnt i forrige innlegg vært i kofirmasjonen til Alexandrabestis idag! Det var kjempekoselig å feire den med familien hennes. Fin og hyggelig familie :-) Nå er jeg superstappmett, kødder ikke. Tror jeg har spist for resten av helgen, hoho. Istedenfor å skrive masse, så kan jeg legge ut litt bilder.

(Som et forslag fra en bloggleser - skal jeg starte å blogge på engelsk fram til eksamensdagen neste uke, så RETT på meg om jeg skriver feil. Herregud, dette er flaut. Ikke le av meg, da...)

As I mentioned in my last blogpost, I have been in Alexandra's confirmation today! It was very nice to celebrate it with her family. What a nice family :-) Now, I'm chock full of food, no kidding. I think I've eaten for the rest of the weekend, hoho. Instead of writing a lot, I'll show you some pictures from my day.


Love you ♥


Mmm!!


Gaven min til henne, + kort og penger :-)Nå sitter vi og sløver i senga mi i hver vår onepiece. Dødslitne, med andre ord. La meg demonstrere:


Hatt, onepiece, hunter og macen og isteen i hånda :):) That's the style!

Har dere vært i konfirmasjon i det siste?

Fin lørdag

Heisann! Har dere hatt en fin lørdag? Det har jeg, sammen med verdens fineste jente - Alexandra! Her kommer lørdagen min i bilder :-)

Først stakk jeg og A klokken TOLV ned på postkontoret for å hente en pakke tilsendt fra... Singapore. Så nysgjerrige vi var så måtte vi bare sjekke hva pakken inneholdt. Det var et iPhonedeksel sponset av iphonedeksler.no. Tusen takk!

Etter det stakk vi og tok sol. Det var faktisk første gang jeg tok sol (det var stengt forrige gang)! Jeg tok ti minutter, men fikk faktisk skikkelig skille. Selv om jeg fortsatt går i ett med den hvite veggen min, men ok.

Etter det tok vi bussen ut til byen fordi jeg skulle kjøpe konfirmasjonsgave til A, og et par småting. Så da vi kom dit campet vi ned på en café med Big Bite. Mmmm!
Må seriøst roe meg ned med peacinga. Er en refleks hver gang jeg står foran et kamera.... GØY.


Ååå, ho er såååå tanned at jeg blir lei meg....


Sinnsykt folksomt på bussen idag ass.

Etter to timer i byen satt vi kursen hjemover. Vi fikset oss litt for så å dra ut i skogen for å ha en liten photoshoot. Da vi hadde knipset nok bilder, stakk vi på fotballbanen og spilte... fotball. Nå er vi hos meg, og slæfærn i senga. Og spiser pølse.... jada!

Litt av et dagbokinnlegg, men som dere sikkert har sett blogger jeg bare om hverdagen min fordi det er noe jeg vil se på senere i livet. Hehe, blogg er egentlig bare FLAUT spør dere meg, men... det er gøy óg, da.

Hva har dere gjort idag?

Oslo

For en bra dag! Har som nevnt vært på klassetur til Oslo med hele tiendetrinn, og det var kjempekoselig. Ikke var det bare kjempefint vær, men også åpningsdagen til den nye Bik Bok butikken i Karl Johan, som forresten var gigantisk iforhold til de(n) vi har i Moss. Jeg og Idil brukte to timer der. Just saying. Også var vi på Stortinget - som var ganske gøy faktisk, og på Nasjonalgalleriet som ikke var fullt så spennende. Hadde vel kanskje noe å gjøre med at jeg hadde gått rundt i fire timer, og ikke nok med det så måtte vi STÅ inne på galleriet i en time :-)
Ikke hver dag man kan slappe av inne på Stortinget med Siv Jensen i naborommet. Dritkult - jeg vet.
Skvatt greit mye da han her plutselig beveget seg da jeg gikk forbi...Utenom det har jeg spist fastfood og is, vært i slottsparken, shoppet litt, gått rundt i tjue minutter for å finne en toalett (hehe) og kost meg masse med herlige folk ♥


Leker turist og poser i slottsparken, sweeeet. Idil er den flinke fotografen, btwbtw!!Sto opp klokken seks idag, etter kun fem timers søvn. Også har jeg vært i 9-10 timer i Oslo og er helt DØ i beina. På toppen av hele kransekaka - skal (eller må) jeg lese til en stor og viktig naturfagsprøve imorgen!!! Jippi, love my life :-)

Hva syns dere om bildene? 

påsken 2011

Kommer ikke til å blogge på noen dager, grunnet tentamenstid. Woop woop!

 

 

 

 

Utrolig fint vær. Vært med venner jeg ikke ser så ofte. Vært med bestevenner. Vært i byen. Møtt bloggvenner. Blogget. Lest. Spist masse sunt. Spist masse usunt. Tatt masse bilder. Skypet med verdens beste venn som kommer hjem på torsdag. Solet meg. Slappet av. Vært glad. For en utrolig herlig påskeferie.

Har du hatt en fin ferie? 

Photoshoot in the forest

Internettet vårt har vært så klikk i det siste, så frister igrunn ikke å blogge når det tar hundre år bare å klikke et sted. Men ja, idag har jeg vært med Alexandrabestis! Igår var vi med Lars Erik, og lagde verdens beste oreomilkshake, så vi lagde den like så godt igjen idag (oppskrift kommer senere).

Ellers har vi vært ute og tatt bilder i skogen. Det var skikkelig gøy!! Kan jo vise dere noen bilder, daaa...
i whip my hair back and forth, i whip my hair back and forth


bildene er tatt med NIKON D3, greit bra kamera ja!

Ok, kommer sikkert flere bilder senere. Orker virkelig ikke skilpaddenettet! Hehehe. Ikveld skal jeg i bursdag, gleder meg masse! Forteller mer laaater - ha en finfin kveld, folkens :-)

Hva syns dere om bildene?

You've got the key to my heart, boyHva syns dere om bildene? Begynner å komme meg nå, eller hva? :-)

Fotokonkurranse hos Caroline Maria

Tirsdagen i uke åtte, 22. februar 2011 klokken 21:55 melder jeg, Julia, meg herved inn i min første fotokonkurranse. Ok, dette ble vel litt høytidelig. Poenget er, jeg er med i en >fotokonkurranse på bloggen til Caroline Maria<, der temaet er sol:Dette bildet tok jeg forrige sommer en kveld det var sykt fin solnedgang. Ble ganske fornøyd med det til tross for at det er tatt med digitalkameraet mitt. Bildet er tatt fra verandaen min om noen skulle lure. Da er det bare å krysse fingrene, og håpe det beste :-)

Hva syns dere om bildet?

When I was little..

"When I was little, my biggest problem was what kind of dress to put on my Barbie's or whether or not I had enough Lego's to build a house."


linda & meg


fetter, linda og megBare jeg som savner å være liten noen ganger?

Girls night out

God morgen! Var som sagt i bursdagen til Kamilla igår kveld med mange søte jenter. En kveld med mye latter, jentesnakk, taco, Terkel i knipe, litt mer latter, og brownies. Blir ikke en bedre start på ferien da, vel? Haha, hvis det hadde vært flere slike kvelder, hadde jeg garantert hatt de magemusklene. Just sayin'...

Her kommer litt bilder! Og ja - går an å ha det morsomt med Cola ;-) Hehehe..

nadia, ida, meg, hege og siri

ida, madelen, meg og marianne

fornøyde bursdagsbarnet åpner gaven min (eahehahehahheaheha.... ok)

SKAL SERR ØNSKE MEG BOBLEPLAST TIL JUL!!! ♥ BOBLEPLAST ♥

hege er så psyko flink!!


..... ja eh, bildet forklarer vel seg selv??tror vi døde sånn 59604855045 ganger.... dør.

Glemte selvfølgelig å ta outfitbilder, men dere ser sikkert hva jeg hadde på meg på det 2. bildet. Kjolen er fra ginatricot, hvis noen skulle lure!

Har dere vært i bursdag i det siste?

Friendship isn't a big thing

".. it's a million little things."

Den ene halvdelen var noe av det jeg fikk av Alexandra til jul ♥ Hun flytter forresten til Spania til sommerferien. Gruer meg så sykt..

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hva syns dere om bildene?

Vintershoot

Nå har jeg vært ute og tatt litt vinterbilder med søs. Lol. Se opp for egoinnlegg...

Neimen hei, Gullhår.

Skulle lage "LA", he he....Hva syns dere om bildene?

Baby you're a firework

God morgen dere! Da slaget slo 00.00 igår natt, var det som en GIGA popcornmaskin hadde tatt over byen. Det var veldig mye fyrverkeri her, ja.. I hvert fall veldig mye for å være lillebyen Moss. Hihi, fikk tatt en del bilder, men har ikke helt fått teken på speilrefleksen, så det ble mest bilder som lignet reinsdyr med samelue. Eller noe.
Mesteparten av bildene ble sånn her.... her er vi stødig med hendene, ja!! (Men ble ganske stilig da, he he.)Også var det plutselig 2011! I dag skal jeg en tur til byen og hente en fribillett (jeg vant i en kalenderluke, woho) og ut en tur. Det er igrunn ganske fint vær idag! Sol og noen få PLUSSgrader(!!). Long time no see, liksom. Det er også spådd den varmeste januarmåneden på lenge, noe som også fører til mye regn til sommeren. Global oppvarming in my ♥

Var det mye fyrverkeri hos deg igår?

it's so empty living behind these castle walls

Image and video hosting by TinyPic

Ok, vet det har blitt en del bilder i det siste, skal prøve og ikke gjøre bloggen til en fotoblogg. Ble litt fornøyd med bildet, så måtte bare poste det. Hihi. Nå skal jeg ordne meg, blogges sikkert senere ikveld! Have a great evening ♥

once best friends, always best friends

Hva syns dere om bildene?

where did you go, inspo?

God morgen! I det siste har herr Inspirasjon ikke vært der den skal være, det har kanskje blitt godt merket på bloggen. MEN HEI, etter mye lesing av blogger og weheartit-klikk sitter jeg faktisk med noe inspo. Nå skal jeg nemlig ut i snøen og kulda for å ta bilder! Noe jeg ikke har gjort på.. månedsvis, selv om jeg nettopp har fått nytt kamera. SØSTRA mi har tatt flere bilder på kameraet mitt enn meg siden jeg fikk det liksom. Det sier litt.

Men nå (LES: om en time) stikker jeg ut. Får håpe jeg kommer med noe brukbart inn........ Forresten, megateit overskrift, men det er meningen dere skal lese det på engelsk. Hehehe OK hade!!


Denne UBERsøte boksen fikk jeg av Madeleine! Looove it.

Fra en skala fra 1 - 6, ta dere mye bilder?

Bokeh

Hva syns dere om bildene?

Vintage


day 1/365, canon eos 1000D 18-55mm kit

Noen som vil at jeg skal starte med "365 days"?
Som dere kanskje ser (heh), er jeg ikke sånn superflink, men hvis jeg starter med det, kan jeg jo muligens utvikle meg etterhvert!

You can't have a light

Hva syns dere om bildet?Hei amatør.

Photobooth

Haha, Alexandra hadde med seg macen sin ut idag, også hadde vi ikke så mye å gjøre, så... Lite å gjøre + mac = Photobooth! Elsker Photobooth, hahaha. Hvis det i det hele tatt finnes noen der ute, som ikke vet hva det er, så er det webcameraet på macen. Da lærte dere noe nytt idag og!Og til slutt, verdens nydeligste bilde av oss begge!!!!!!


Aaaaah, underbärt♥

Noen som også liker å leke med webcameraet?

Inspirasjon

bild

Foto:

Foto:

Foto:
//carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/

Også noen inspirerende bilder fra Mathilde sin blogg:
//mne.blogg.no - stor inspirasjonskilde!

LIKE?

Høstshoot

Heihei! Har hatt en herlig dag, kan fortelle litt mer senere. Men jeg og Alexandra hadde en såkalt høstshoot. Det var kjempegøy å løpe rundt ute med speilrefleksen til faren hennes (med tillatelse, altså) og knipse bilder. Er så utrolig mange fine "høstfarger" ute! Så her kommer et lite utvalgt av de fem hundre bildene:

Image and video hosting by TinyPic

Hva syns dere om bildene?

Boston

You don't know me, you don't even care, oh yeah
She said
You don't know me, and you don't wear my chain

inspirasjon

Foto:

Foto:

Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
//stockholmstreetstyle.feber.se
Like?

dagens bilder

Heisann. I dag har jeg vært i butikken. Faktisk.

Også kjøpte jeg is....
... som smakte dritt.

 Og der fikk dere et bildeinnlegg! Hva syns dere om bildene?

watersplash

Hei, og god morgen! Leste om et bildetips på en blogg igår, husker dessverre ikke hva den het. Men tipset var å kaste et gjenstand i et glass fylt med vann - noe jeg prøvde nå nettopp. Skikkelig amatørbilder, men jaja..

Fikk dessverre ikke tatt flere (bra) bilder før Lyly kom og sippet og klaget for at jeg brukte hennes yndlingshåndkle til å tørke opp vannet med.... Halloooooo, det står jo ikke navnet hennes på håndkleet heller da!?! Ja, og nå er hun tydeligvis sur på meg, og ignorerer meg.. Åh, lillesøstre altså <3
Har dere lillesøsken?

solnedgangNå har jeg nettopp vært ute og testet "solnedgang"-moduset på kameraet mitt. Det funket jo egentlig ganske bra! I tillegg var jo solnedgangen skikkelig fin idag, hvis vi ser bortifra de stygge trærne som sto i veien. Men jeg døde ikke da, så det går bra.
Quizresultatene kommer nok imorgen, siden jeg ikke har hatt tid til å trekke vinnere idag. Nå skal jeg skifte laken og rydde litt på rommet mitt, noe jeg forresten er utrolig flink til - så da blogges vi.
Hva syns dere om bildene?

3 bilder

Sykt innholdrik dag, må jeg si. Derfor gir jeg dere tre bilderrrrr!
Haha, jeg dør. Hvis jeg hadde sittet akkurat der i circa 20 sekunder lengre, hadde naboen kommet inn.... sosialt selvmord.

Elsker herved den nye isteen! Så mye bedre enn den røde og grønne, spør du meg :-) Har dere smakt den?

vintage

Heisann! Vet dere hva? Jeg har (takket være Caroline Maria) lært meg og redigere bildene i sånn "vintage"-look, så det er jo ganske kult! Får skikkelig "weheartit"-følelse av det, haha. Rakk ikke å ta så mange nye bilder, for kameraet gikk tom for batteri, så jeg redigerte noen av mine gamle bilder også.Hva syns dere om bildene?


Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits