sommershow

Heei! I dag hadde VG sommershow på Fuglevik (et lite tettsted i Rygge, for dere som lurer). Showet er vel egentlig ment for de litt yngre, men var veldig koselig! Dessuten fikk vi hilst på Gaute Ormåsen (og fulgt han til kiosken, hahaha), så det var FETT!!!! Får så lett crush på kjendiser at det er helt sykt, haha. Nå ligger vi hos Melanie og slapper på det fine rommet med hennes med musikk og jentesnakk :)

Love you guuuurls!

produktivt

Heei! Gårsdagen gikk i et sett med jobb og jentekveld hos min kjære Martine, så det var altså grunnen til at jeg ikke fikk tid til å blogge (hater egentlig når bloggere kommer med unnskyldninger om hvorfor de ikke har blogga, men hehe what so ever). I dag tidlig ble jeg hentet, og kom hjem til et superfint kjøkken. Haha, sykt random, men vi driver og pusser opp kjøkkenet (og stua forsåvidt), og det har blitt SÅ fint - hvis jeg kan si det selv. Kan kanskje ta bilder når det er 100% ferdig!

I skrivende stund, sitter jeg hos Tilde her jeg har vært i hele dag. Vi har gått tur i to timer (!!!!), vært en tur på båthavna og spist, lagd middag når vi kom hjem (haha) og tatt bilder til bloggen faktisk, så dette har vært en produktiv dag!!!  Takk gud for sommerferie!
later som at jeg ser noe ut i det blå her ja

Lover dere at bildet ovenfor er et sjeldent syn. Er egentlig sinnsykt redd for hunder, eller dyr generelt.... Men tenkte jeg kunne ofre meg for bildets skyld i dag, da. Hehe.

Må også bare en tilføye en ting, haha - favorittbloggeren min, Kristine Ullebø, kommenterte bloggen min igår!!! Wooop, bloggmotivasjon til tusen!

2008 - 2013

Hei!

Først, var veldig koselig å lese kommentarene deres i forrige innlegg, setter stor pris på det! Noe av det beste med at jeg har hatt denne bloggen så lenge, er at jeg kan se tilbake på minner og bilder, og ikke minst hvor sykt støgg jeg var, haha. Både væremåte, utseendemessig og... ja, hele meg egentlig. Så her om dagen bladde jeg litt i arkivet, så tenkte jeg kunne vise dere en kollasj jeg lagde. Dette er da fra 2008 til 2013. Fem år (!!!)På toppen har vi et bilde fra september 2008. Hadde nettopp fått meg trådløst webkamera og hadde begynt å utforske med sminke. Under er et bilde fra sommeren 2009. Eh ja..... Og så første skoledag i 2010, videre til første skoledag i 2011. Under der igjen har vi første skoledag på videregående, og så juni 2012. Og sååå NÅ.

Er ikke sikkert dere syns det (har jo tross alt det samme trynet:P), men jeg ser en ganske stor forandring iallefall. Og som person ikke minst, så føler jeg at jeg har vokst VELDIG gjennom årene. Er så rart å se gamle videoer, er nesten så jeg ikke kjenner meg igjen, haha. Men ja, dette var kanskje ikke det sykeste blogginnlegget akkurat, men jeg har bare vært på jobb og sett på PLL i dag, så det får gå! 

guess who's baaaack

Heeei!

Okei, haha - nå er det seriøst over et år siden jeg har gjort det her. Merker på måten jeg skriver hvor dårlig jeg har blitt... Uansett, grunnen til at jeg skriver et innlegg etter et år+, er fordi jeg har lyst til å starte igjen. Tenker å bare prøve ut i noen dager for å se om dette fortsatt er noe for meg, så la oss bare si at dette bare er en slags "prøveperiode", hehe. Har skjedd en del ting det siste året, men tror ikke det er noe nevnbart, sånn WOOOW DET MÅ JEG FORTELLE. Dere får sikkert vite etterhvert, er jo en såååå spennende person av meg

Tror ikke jeg har noen lesere igjen, så per nå så skriver jeg vel for meg selv....... Anyways, tenkte jeg kunne legge ut noen bilder fra de siste ukene.


Først og fremst har jeg solgt jordbær hehe ja det er liveeet. Nei


Feiret Ingvild og Martine med et superbra raveparty!Feiret Melanie med jentene på Peppes! Bra mat, og bra jenter. Blir ikke bedre!!


Feiret at det offisielt var sommerferie!!!Feiret at... haha neida, igår var vi på fotballkamp i Fredrikstad. Til tross for at de ikke vant var det kjempekoselig med disse to jentene her! :)Har faktisk fått gjort mye på kort tid, og vet dere hva det beste er?! Sommeren har så vidt startet!!

Ok det her var jo dritkleint håper det går bedre i neste innlegg bloggeees 

i miss you

Tumblr_lcxjc0vupe1qbdim5o1_500_large

x4

nytt design

Hei! Som dere kanskje ser, har jeg et splitter nytt design som jeg håper dere liker. Ble iallefall ganske fornøyd, så for håpe det øker blogglysten som i skrivende stund ligger på 0. Haha, hjelper heller ikke så mye at det er sykt mye å gjøre på skolen for tiden. Merkes at det er "siste" innspurt til sommerferien for å si det sånn. Utenom det, er livet ganske topp for tiden! Håper dere har det bra også ♥ Nå skal jeg gjøre litt (mye*) lekser, spise is også får jeg vel finne ut av jeg skal blogge om de neste dagene da.

Liker dere designet? 

ny parfyme

Hei! Her om dagen kom jeg hjem fra en slitsom dag fra skolen, da var det helt ok å få brev fra posten om at det var en pakke til meg! Begynte å lure på hva det var i og med at jeg ikke hadde bestilt noe, men fant ut at det var Escada parfymen som jeg tydeligvis hadde vunnet fra blogg.no :-) Wiii!Ble vel mest begeistret for kjærlighetene jeg da ;-);-) Hehe... neida, den lukter kjempegodt! Elsker den ♥

I dag er en skikkelig gladdag, fint vær pluss at det er helg så det er sykt deilig. Har vært en veldig stressete, men fin uke! Nå skal jeg på café med Anniken, Ina og Dennis tror jeg, så vi snakkes senere.

Har dere en Escada parfyme?

for et år siden

Hei! Jeg satt og så gjennom gamle bilder på pcen min. Fant mange bilder jeg nesten hadde glemt jeg hadde, haha åå mange fine minner!! I hvert fall, så fant jeg to bilder som hadde blitt tatt av meg med akkurat ett års mellomrom. Det ene bildet ble altså tatt i januar 2011, mens det andre januar i år. Syns egentlig jeg har forandret meg en del på så kort tidsrom. Men er egentlig ganske glad for det, haha - ser jo ikke ut på det første bildet.
 

Hahaha, hva syns dere? Har jeg forandret meg?

follow me

Haha, jeg er egentlig overalt når jeg tenker meg om.... Er litt mer aktiv noen steder enn andre da, vel og merke. Men her kan dere i hvert fall følge meg! Kan hende jeg follower noen av dere tilbake også :-)


 instagram juliatn
twitter juliavel <
formspring juliatn <

Har du instagram/twitter/formspring? :-) hehe 

påskekos

Hei! Må si det var skikkelig uvant å blogge nå med det nye designet til Blogsoft, men likte det, jeg. Kommer sikkert til å bli vant til det etterhvert! De siste dagene har jeg bare slappet av, sett på Revenge (en ny tvserie som anbefales!), vært med Ina, vært i Sverige og igår var jeg med Anniken og Dennis. Storkost meg med andre ord :-) Har blitt vant til "ferielivet" jeg, så veldig trist vi snart skal på skolen igjen. Jaja, enda noen dager igjen da!
I dag har jeg egentlig ingen planer, men finner sikkert på noe. Nå skal jeg ihvertfall bare slappe av med påskegodt, nomnom! Håper dere har det bra ♥Hva gjør dere i påsken da?

jentekveld & sangvideo

Hei! Ble visst ikke noe mer blogging igår kveld grunnet at jeg var på jentekveld. Var hos Ingvild med Blina og Martine! Ble en kjempekoselig (og ikke minst, morsom heheh) kveld, har det alltid så gøy med de jentene der ♥ Vi tok noen bilder men de har jeg ikke fått enda, så her er bilder fra den forrige jentekvelden vi hadde!


♥ ♥ ♥ love you

Også har min kjære >Martine nettopp laget en cover av Justin Biebers nye singel "Boyfriend". Hun er i likhet med meg fan av jb, men forskjellen er at hun er blodfan. B-L-O-D-F-A-N. No kidding. Også er hun så jævlig flink til å synge også, så dette må dere ikke gå glipp av!!Er hun dritflink eller er hun DRITFLINK!?

to nye i samlingen

Hei! Her om dagen mottok jeg to veldig søte deksler av handelsportal.no :-) Tenkte bare å vise de før jeg drar!
Fra handelsportal.no.

Vi blogges senere ikveld!

Hvilket deksel likte dere best? 

david guetta live!!

Er så sykt ikke motiverende å blogge slik som blogg.no klikker 24/7....... blæ, håper det fikser seg imorgen!

I går bestilte jentene og jeg billetter til David Guetta konserten den 15. juni i Valhall (Oslo)!!!! Vi hadde snakket en god stund om det og det var sykt mye fram og tilbake, men i går fikk vi endelig ut fingeren. Wiiiihu! Gleder meg kjempemasse! Jeg mener - vi snakker bare verdens største DJ liksom..... no biggie hehe.

 
Stooooooked

Skal dere på noen konserter eller lignende i sommer? 

 

hårinnlegg

I går satt jeg og så gjennom litt gamle bilder, og kom over dette bildet:Dette bildet ble tatt for under fem måneder siden, og slik ser håret ut nå:Herregud, sjekk så langt det har blitt på så kort tid!! Faktisk en veldig stor forskjell på kort tidsrom. Begynner å bli en del slitt, men får håpe jeg får spart til sommeren og at det holder seg til da!Men nå har jeg det - i likhet med igår - sykt travelt! Trafikalt grunnkurs vet dere, jippi. Blogges!!

Vokser håret ditt fort eller sakte? (Kan ikke tro jeg nettopp spurte om det der, hahaha) 

dagens outfit, 27.03.12

I dag er det skikkelig sommervær!! 21 grader og sol, elsker det ♥ Bare synd dagen min skal inneholder mattepugging og trafikalt grunnkurs i hele dag....

Prøvde å gjøre bildene litt mer "spennende" som dere sikkert ser... haha. Men nå jeg løpe!! Vi blogges :-)

Hva syns du om antrekket? 

lesernes hemmeligheter

Ok, bare for å få oppklart det slik at det ikke blir noen form for misforståelser osv - dette er IKKE mine hemmeligheter. Det er bloggleserne mine som har sendt de inn slik at jeg kan lage dette innlegget her. Bare sånn for å si ifra til dere forvirrede familiemedlemmer osv!Jeg og to venner av meg var ute på telttur og drakk oss fulle. Foreldrene våre vet ikke om det. 

- Jeg er så forelsket i bestevennen min sin kjæreste. Greier ikke å være i nærheten av dem uten at det "stikker" i hele meg.

- Jeg har blitt mishandlet siden jeg var liten.

Tumblr_kt7m8fqgue1qzl9dno1_500_large 
-  Jeg har det egentlig ikke bra! Går på skolen og er helt normal, men innerst inne har jeg det ikke bra. Læreren min merker det og han spør hele tiden om det går bra med meg. Er ikke noe spesielt som gjør det slik, men føler meg ikke bra med meg selv og "trives" ikke hjemme. Er så mye stress!

Min hemmelighet er at jeg har et forhold med læreren min... Går på samme skole som deg.

-  Alle tror jeg ikke er jomfru, men det er jeg.

- Jeg lyver om hva jeg får på skolen til klassekamerater, sier jeg får toppkarakterer når jeg egentlig får 2-3 for å ikke virke dum.

252993_207365965971154_204504912923926_511033_7247623_n_large   
Jeg sliter med spiseforstyrrelser. Folk merker jo at jeg nesten ikke spiser, men jeg kommer alltid opp med en unnskyldning som at jeg ikke er sulten eller noe. Jeg prøver å bli bedre, men da jeg prøver å spise føler jeg meg bare ekkel og feit.. Derfor hender det at jeg kaster opp igjen maten jeg får i meg også. Vil bare ha et normalt forhold til mat og være tynn.... 

- Jeg skulle ønske folk spurte om jeg hadde det bra. Jeg har det ikke bra.

- Jeg er femten (snart seksten) og har aldri kysset en gutt før.

Tumblr_lojudqiata1qgajuco1_500_large 
- Jeg tror jeg er forelsket i naturfagslæreren min. Han er 40 år, gift og har barn, men jeg greier bare ikke å slutte å tenke på han.

Jeg har hatt selvmordstanker før, og har slitt veldig med depresjoner de siste to årene. Jeg var så lei av å leve, hadde ingen venner og familien min var bare opptatt med seg og sitt. Det gikk mange netter der jeg lå og ønsket at jeg bare kunne dø. Forsvinne.

- Jeg skulle ønske jeg hadde større bryster. Tør nesten ikke å kle av meg når vi har gym, siden jeg sliter med selvtilliten på grunn av det. Vennene mine bruker B/C cup, mens jeg bruker AA/A. Er 15 år.

- Jeg er fjorten år, og har sykt lyst på barn at jeg snart begynner å bli desperat.

- Min største drøm er å ligge med Justin Bieber.

Tumblr_lu6z45ysyv1qitlw5o1_500_large

- Jeg tror jeg er lebisk selv om jeg har hatt guttekjæreste. Men det skjer noe med meg hver gang  ser venninna mi. Spesielt når ho er litt lettkledd og går med utringet topper osv. Er så redd for at jeg er det! Vil ikke....

Skulle ønske mamma ble frisk. Skulle ønske familien hadde mer penger. Skulle ønske jeg hadde rundere og fastere rumpe. Skulle ønske jeg hadde flatere mage som før. Skulle ønske jeg hadde en kjæreste. Skulle ønske jeg var god på skolen. Skulle ønske jeg kunne stresse mindre. Skulle ønske jeg var enda mer positiv enn det jeg er nå. Skulle ønske jeg kunne vært mer utadvent. Skulle ønske jeg ble en av de "kule" på skolen. Skulle ønske jeg kunne blitt bedt på flere fester. Skulle ønske jeg var enda mer kjent enn det jeg er nå.

- Jeg liker en av kompisene mine, og nå krangler vi på grunn av det. Blir sjalu når han er med andre jenter. Love sucks.

Tumblr_lmtyeeyzja1qhga21o1_500_large 
Min egen mamma synes at jeg er feit når jeg er 1,67 cm og 55 kg. Har alltid vært fornøyd med meg selv, men etter at hun begynte å kommentere vekten min har jeg fått verdens dårligste selvtillit.

- Jeg hater å være så skoleflink. jeg får bare 5-6, og alle tar det som en selvfølge. Til og med lærerene! Det er så sykt vanskelig å holde karakterene oppe hele tiden når alle tror at det ikke ligger noen ting bak. Føler et sykt press for å holde karakterene oppe, det er på en måte hvem jeg er - jeg er den skoleflinke, mister jeg det, hvem er jeg da?

Tumblr_lrkkcswgh31r21lalo1_500_large_large 
Ble automatisk trist (og ikke minst, sjokkert!) da jeg leste hemmelighetene deres, så utrolig mye tragisk og trist det finnes! Men dere må vite at alt kommer til å ordne seg til slutt. Uansett ♥ For hvis det ikke er OK, så er det ikke slutten! (Okei, det der høres så mye bedre ut på engelsk enn norsk...)

Bare jeg som føler problemene mine ble tusen ganger mindre da jeg leste disse? 

ukens spørsmål #1

Hvor kjøpte du foundationen fra bareMinerals, og hvor mye kostet det?
Kjøpte mitt på SkinTonic for 295,- men da var det på salg. Vet ikke hvor mye det koster til vanlig, men det er iallefall MYE billigere å kjøpe det på nett!Hvor er skinnjakken din fra?
Den er ganske gammel, så det vet jeg dessverre ikke. Claire.dk eller noe sånt kanskje?

Hvor mye kostet neglakken?
39,- på HM. Løp og kjøp!

Funket den bra?
Både ja og nei. Det var litt vanskelig å "få på glitteret", siden det meste av innholdet var gjennomsiktig neglakk. Man må ha flere lag for at det skal bli bra. Men det ble veldig fint når jeg tok en heldekkende fargeneglakk under, og så den!Hva gjør dere på jobben?
Vi starter radiobilene, styrer rodeohesten, setter i gang skipet og flyene, rydder, plukker baller på lekelandet (haha) og sørger for at kundene har det bra! 

Blogger Alexandra fortsatt, og har dere ennå god kontakt?
Hun blogger nå og da på bloggen hennes her, men ikke fast. Ja, har fortsatt veldig god kontakt med henne, og vi snakker med hverandre nesten hver dag via Facebook. Og innimellom Skype og telefon. Men når en flytter til et helt annet land, må man nesten forvente at man mister litt kontakt, så det har vi jo. Men syns vi har klart det ganske fint, og gleder meg sykt til å se henne til sommeren ♥

Liker du deg i Moss?
Ja, det vil jeg si! Er så mange som klager over at Moss er en drittby osv, og greit - Moss er kanskje ikke "the place to be", men det er alt i alt en veldig koselig og liten by. Det er iallefall min mening :-)

Kan du vise oss favorittskoene dine?
Hmm, er ikke så veldig obsessed med sko egentlig. Går i det som er fint og behagelig! Men liker veldig godt dette paret, da:Kan du vise oss favorittantrekket ditt?

Image and video hosting by TinyPic
Hehehehe, nytt hairex da!!!! ;);):PPPP<3333 xD

....tror vi sier natta, jeg! 
Hvis det forresten er noe mer dere lurer på, så er det bare å bruke kommentarfeltet, så svarer jeg neste søndag. 

jobben min

"Hvor jobber du, og kan du fortelle oss litt om jobben din?" - leserJeg jobber på Tivolihuset som ligger i Rygge/Moss, circa ti minutter å gå fra Rygge Storsenter. Det er altså et innendørs tivoli med lekeland, radiobiler, bowling, basket, rodeohest og masse mer. Det er et ganske unikt sted siden det ikke finnes noe lignende andre steder i Skandinavia. Ganske så gøy jobb med andre ord! Jeg har bare jobbet der i sånn tre uker, så det er ikke så veldig lenge, men jeg stortrives allerede. Jobber sammen med mange hyggelige ansatte, blant annet bestevenninnen min, Anniken! Vi søkte jobben sammen, så det var utrolig gøy at begge fikk den :-)Jeg jobber bare som "ekstrahjelp" i helgene, så det er ikke så ofte - men det er nok for meg i og med at jeg har mye skole og lignende. Anbefaler alle som bor i nærområdet eller har mulighet til å ta en tur innom! Er attraksjoner til alle opptil 18 år. Har faktisk vært en del ungdommer (og til og med voksne) innom for å "leke" der, og de ser ut til å hatt det veldig gøy! For mer info, kan du sjekke ut hjemmesiden her.Kommer muligens til å ha et "ukens spørsmål"-innlegg ikveld, så hvis det er noe dere lurer på (ikke bare om jobben, men alt annet også) så er det bare å spørre i kommentarfeltet!

Har du jobb? 

dødslekene

Nå har jeg nettopp vært på kino med My og Ina, og sett The hunger games! Sinnsykt bra film med en bra handling, sier jeg bare. Forvetningene var skyhøye med tanke på all den positive kritikken jeg hadde lest på forhånd. Men filmen havnet faktisk umiddelbart på min toppliste over favorittfilmer, anbefales på det sterkeste :-)

Tumblr_m08fhnwhw51qiaqpmo1_500_large


Har du sett The hunger games?

iPhone apps

Mye iphonesnakk på bloggen i det siste, haha. Sånn går det når minnekortet ditt er helt kverka, og lillesøster har stukket av med sitt :-) Hehe, her har dere iallefall alle apps'ene mine!

 

Sosiale medier. Twitter, facebook, blogg.no. Trenger vel ikke å skrive så mye akkurat her?

Instagram. Min absolutte favorittapp! Selv om jeg har gått litt lei i det siste da, haha. Heter så mye som juliatn der hvis noen skulle lure!

Trafikanten. Denne app'en bruker jeg hele tiden for å sjekke busstider osv. Supersmart og veldig praktisk når du er ute!

Bik Bok. På denne app'en får du siste nyheter i butikken, "inspirasjonsantrekk" og et spesielt tilbud nesten hver uke. Love it!

YR. Elsker følelsen av å gå inn på den app'en og finne ut at morgendagen blir en solfylt dag!

Spill. Spiller nesten aldri, men om jeg skulle hatt noen favoritter, så blir det nok Temple Run og Draw something. Selv om jeg har gått litt lei. Det også.

Ellers har jeg bare masse annet tull som jeg ikke orker å slette, og som jeg bare har der... for å ha der!

Har dere en favorittapp? Isåfall, hvilken?

hva er din hemmelighet?

Dere har sikkert sett opplegget til blant annet Kristineam der leserne deler sine hemmeligheter, og bloggeren deler de videre i eget innlegg? Vel, tenkte jeg kunne kjøre samme greia på bloggen min siden jeg elsker slike innlegg selv. Hihi, "reglene" er enkle - skriv din største hemmelighet i kommentarfeltet (du kan velge å være anonym eller ei). Kommer selvfølgelig ikke til å finne ut hvem du er :-) Plukker ut noen som kommer i eget innlegg til uka!
 Tumblr_lnotw3oyjo1qzsojho1_500_large

Så - hva er din største hemmelighet?

escada island kiss

Escada har alltid vært en av mine favorittdufter, men av en eller annen grunn har jeg aldri tatt meg tid til å kjøpe en. Nå har de kommet ut med en ny sommerduft som kalles "Island Kiss", og jeg er helt sikker på at den minst lukter like godt som de andre herlighetene!

Har du en favorittparfyme? Og isåfall, hvilken?

esc2vinnik

iPhone deksler

God kveld dere! Har muntlig prøve i geografi imorgen, så har sittet i hele kveld og øvd. Føler fortsatt at jeg ikke kan noen ting, så dette kan bli spennende... Jaja, over til noe litt mer kult. Tenkte jeg skulle vise dere min lille iPhone deksler-samling!Ikke så veldig stor samling (enda), men er ikke så mange steder de selger deksler for 3gs lenger, så gleder meg til jeg får iPhone 4! Favoritten min er kanskje den i midten på det nederste bildet utséendemessig, men som dere ser, så er kvaliteten langtifra bra. Alle diamantene har sklidd av, rosen er i veien for kameraet osv.... Hehe, kos.

Hvilket deksel likte dere best?

favoritter i sminkepungen

Jeg bruker mye forskjellig sminke, men jeg har noen absolutte favoritter som jeg tenkte jeg kunne vise dere. Overlever ikke uten liksom!!!! Joda.

Foundation og kost fra Bareminerals. Disse to vidunderproduktene her er mine absolutte favoritter! #1 for sure. Begynte å bruke det for et halvt år siden og da slet jeg mye med kviser og urenheter osv, men etter at jeg begynte med det, har jeg nesten ikke hatt noe! Love it ♥

Også har vi yndlingsmascaraen min! Greier ikke å bestemme meg for om den svarte telescopic eller den her er best, men telescopic i seg selv er ganske bra! Hehe, vippene mine går naturligvis alle veier utenom opp (hehe hallo asian), men denne er nok den beste jeg har vært borti iallefall, og den funker helt sykt bra på alle venninnene mine som bruker den :-)

Har dere prøvd noen av disse produktene før?

Stritt og bølget hår

Etter jeg hadde dusja igår, lagde jeg fletter som jeg sov med, så idag våknet jeg opp med kjempefine krøller! Eller, bølger er vel mer riktig å si. Jeg har veldig (med stor v) stritt hår naturlig, så bølgene forsvant like fort som jeg tok av strikken dessverre... Misunner de av dere som har krøller til vanlig, dere er virkelig heldige!! Men det er vel som de sier - man vil jo alltid ha det man ikke har!

(Noe som apropos minner meg på at jeg så en dritfin kjole på Nelly her om dagen.......... Hehe)
Klokken halv åtte om morran, mine damer og herrerMen nå er det lekser, før jeg får besøk. Også blir det jobbmøte, busy woman you know!!

Liker dere best krøller eller stritt hår på dere selv? 

Long time no see!

HEY YOU
 
Nå er det nesten et halvt år siden jeg sluttet på denne bloggen, og det er jo nesten så jeg ikke husker hvordan man gjør det her lenger. Begynte jo å blogge på TRIOA med bestevenninnene mine, Ina og Anniken, men det gikk ikke så bra i lengden (for min del), siden det ble ikke så veldig personlig hvis jeg kan si det slik. Men nå er jeg jo back on track....

Eller, nesten ihvertfall. Vet ikke hvordan det blir fremover, så jeg får se det an. Har egentlig ikke skjedd de store greiene i det siste. Det siste store, er vel at jeg har fått meg jobb!! På Tivolihuset, som er et innendørs tivoli aka lekeland :-) Har ikke jobbet der så lenge, men stortrives hittil! Har også vært skikkelig dårlig å bruke kameraet siden jeg sluttet, men her har dere jo en aldri så liten oppsummering siden sist. LITEN altså.

Noen av dere som kommer til å følge bloggen hvis jeg skulle starte igjen for fullt?

endelig 16!
Idag er dagen jeg logisk nok har ventet et helt år på, min sekstenårsdag. Sweet sixteen ♥

eat. sleep. repeat.

HerreGUD, så fort tiden flyr. Dagene går en etter en, og nå er vi faktisk i november alt. Nest siste måneden i år for dere som ikke visste det liksom! Dagene består egentlig bare av skole, spise, frustrerte fruer (og kanskje noe sosialt hvis kroppen tillater det). Fint liv eller hva? Jeapp, and it gooes like this. Gleder meg til helgen da :-))))


åhalla, fint hår

Dagens "høydepunkt". Har fått meg en ny kommode. Og ommøblert rommet mitt. Skal "pusse" det opp snart, can't wait. Og jada, jeg gjentar - spennende liv!

EAT. SLEEP. REPEAT. Noen som kjenner seg igjen eller? Hehe

operasjon dagsverk

Hei! Igår fant jeg meg heldigvis OD-jobb i siste liten (eller, teknisk sett fant jeg den ikke selv da, hehehe). Så idag har Mia og jeg jobbet på en barneskole like ved her jeg bor. Gikk der selv da jeg var yngre, så var ganske rart å være der igjen. Anyways, var ganske koselig egentlig. Var i en sjette- og første- klasse, og begge hadde kunst og håndverk da jeg var hos dem. Maling og veving funker greit for meg altså! Søte barn var det også. Sier bare "Pappaen min er sterkere enn din!!!" Åh, good times ♥
Ah, nydelig much eller......... Lukter fremtidsjobb ass! Eller ikke

Men nå er jeg greit sliten, så nå blir det mat og Frustrerte Fruer før jeg går over på leksene. Wihuu! Imorgen blir det Inspiria (et sciencesenter) i Sarpsborg med klassen :-) Hejdå!


Thea, Emily og meg med søte barna!

Har du jobbet idag? Isåfall, hvor? 

those happy days

Halla! I dag har jeg en skikkelig gladdag om jeg kan kalle det slik. Er ihvertfall i veldig godt humør idag av en eller annen grunn. Elsker de dagene da alt føles så bra, og man går rundt og smiler... for no reason liksom. Istad tok jeg meg selv i å smile mens jeg var alene, noe jeg faktisk ofte gjør. Hahaha, smilin' like a idiot liksom..... flaut. Life's great! Får vel avslutte med en smiley også da: Men nå skal jeg kose meg med første delfinalen av Idol rullende på skjermen, og stappe i meg potetgull, godteri og julebrus! Velfortjent, selvfølgelig. Hehe..he. Så dere får ha en fin fredagsaften, så blogges vi ♥Hva gjør dere ikveld?

pink all over

Hadde blitt veldig glad om dere stemte Ekholt Ungdomsskole på denne linken: http://www.facebook.com/questions/293029084041848/?qa_ref=qts. Tro meg når jeg sier at de trenger det!!!! Virkelig. Hahaha..


Image and video hosting by TinyPicSe så fint lys det var ute istad!! Helt rosa og greier. Fintfintfint. Men ja heeei, tenkte jeg kunne gi et lite livstegn ifra meg. Siden sist har jeg bakt brownies med Anniken, vært med finefine folk og gjort skolearbeid (favoritten#1 vel).

Igår var jeg på kino med Ina og Anniken og så Abduction. Filmen med Taylor Lautner vet dere ♥ Eyecandy til det optimale liksom. Filmen var kjempebra, anbefaler dere å se den hvis dere liker action/thriller-filmer som meg! Skal sies at jeg satt der med hånden foran øynene og åpen munn, da... :O:O:O.... Sånn der ja. Hehehe!! Men nå skal jeg hoppe i dusjen, så vi blogges :)

Hva synes dere om bildene? 

god helg!

Endelig helg etter en slitsom og "fæl" uke! Denne helgen skal jeg egentlig ikke noe spesielt. Bare slappe av og SOVE ikke minst. Har vært sinnsykt trøtt denne uka, og forsovet meg to dager. Rett og slett et mirakel at jeg har rukket skolen begge gangene!

Men nå skal jeg ut med Alexandrabestis. Blir kanskje siste gang jeg ser henne i år........... 

Ha en fin fredag ♥

siden sist

Hei! Grunnen til at dere ikke har hørt så mye fra meg de siste dagene er rett og slett fordi jeg har begynt å se på Frustrerte Fruer. Noe sier meg at det ikke var så lurt, for nå er jo heeelt addicted. Er bare i midten av sesong en og det er ÅTTE sesonger..... kfjbmbkrfj hehehe hjelpes.........

1121486-12-1314191331427_large

// we<3it

Men iallefall! Har ikke skjedd de store tingene. Har vært med venner, og skolen har startet igjen. Woho. Igår våknet jeg forresten til at alarmen ringte 7 ikkesant, tenkte jeg skulle der ligge der og strekke meg litt som jeg pleier. Så lukket jeg øynene i to sekunder, også hører jeg Linda: "Juliaaa, er du våken!!!" Jada, det jeg ikke visste var at klokken hadde blitt HALV åtte (!!!). Skvatt litt da jeg så det, jaaa. Ok for dere som ikke skjønte en verdens ting nå, her:


SO FUCKINGS TRUE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag droppet jeg å lukke øynene. Tror det var best :---))) Men nå skal jeg se litt mer Frustrerte fruooor, før jeg tar turen ut med Alex og Kristina. Også får jeg gjøre litt lekser. Har en stor geografiprøve på torsdag, noen som har lyst til å lære meg norske fylker eller?!? desperate un-housewife her. Blir vel svett gruble.net-gaming imorgen da...... heh

Ser dere på Frustrerte Fruer? 

Oslotur i bilder

Heihei! Hadde en herlig dag i Oslo igår. Vi var framme i Oslo nøyaktig 14:44 (det husker jeg så godt siden jeg og Alex veddet om når vi var framme... hehehe, mye å gjøre gitt), og da møtte vi Miriam, som da er en venninne av Alex i Spania, men ho er også på ferie i Norge nå. Skikkelig søt jente! Men nå skal jeg ikke skrive en hel bibel heller, så jeg skal legge ut bilder, og da kan jeg heller skrive litt tekst under de.

Først måtte vi gå innom Monki. Hadde aldri vært der før, så måtte bare sjekke ut. De har jo verdens kuleste prøverom også!! Haha, sinnsykt bloggete å ta bilde på de prøverommene, men jada - en gang blogger, alltid blogger.

Også tuslet vi litt rundt i Karl Johan, før det bar seg til McDonalds (<3) og Ben and Jerrys for en liten (stor, lol) matbit. Og etter det gikk (trillet) vi helt til slottet, og gjorde det "obligatoriske" - ta bilder ved slottet ♥ Turister ass.
Haha, starting a conversation with tha vakt da liksom.
Meg: Fra en skala fra 1-10, hvor gøy er det å jobbe her?
Vakten: Nei, si deeet...
Meg: Bare si et tall da...
Vakten: Det er jo litt bedre når det er folk her som nå, enn når det er helt tomt.
Miriam: Vi tar det som et 0, vi!


Deli de Luca har verdens beste cookies! Synd de ikke har noe sånt her i Moss....

Så bestemte vi for å finne ut hvor Chateau Neuf (der Idol skulle være) lå hen. Vi hadde vel sånn en og en halvtime før vi skulle møte opp der, men siden ingen av oss var noe særlig lommekjent i Oslo, så tenkte vi at det kunne ta sin tid før vi fant fram. Og joda, vi hadde rett. Heldigvis hadde vi Miriam som fulgte oss til Bokstadveien. Og etter en time, etter å ha spurt 4058530 mennesker om veien og mye stress, fant vi fram!! Wow, ble greit overlykkelige da vi så Idol-skiltet, ja :-)Etter to timer venting (hvor den ene timen ble tilbrunget i en kø i en STOR folkemengde trøkket inn sammen, ganske ironisk at jeg hørte på "Refleksjon" av Endless mens jeg sto der. Når han synger "har du noensinne følt deg helt alene som nå?" How ironic....), var det endelig tid for at sendingen skulle begynne!! Woho!

Hvordan det var? Jo, det var dritkult! Og mye mer annerledes enn det man ser på TV. Selvfølgelig mye mer liv når du sitter der selv i salen og alt sånt. Utrolig moro! Storkoste meg virkelig, og det var noen sykt flinke deltagere. Favoritten min, Jenny, kom videre - så jeg er veldig fornøyd!! Blir gøy å se på reprisen etterpå, haha.


Som dere ser så var vi ganske heldig med plassene!:-)Og så sist, men ikke minst....FIKK HILST PÅ MITT BARNDOMSIDOL, selveste Marion Ravn!! Starstruuck, haha. Utrolig hyggelig og pen dame! Og ikke minst veldig dyktig :-) Tusen takk for billettene!

Hadde som sagt en utrolig bra dag! Sluknet nesten med en gang da jeg kom hjem til Alex, haha. Nå skal jeg bare slappe av, også skal jeg være med Ina senere ikveld, tror jeg. Vi får se!

Har dere vært i Oslo i det siste? 

oslotur neste

Haha, bare to bilder jeg redigerte på morgenkvisten. Halla amatør! Jaja, nå tar jeg turen inn til Oslo med Alexandrabestis. Elsker å være i Oslo, så gleder meg veldig. Ha en fin dag, og kos dere masse idag - det skal iallefall! Og husk å se på Idol da, folkens ♥ Lovelove!

fin torsdag med min bff

HEI! Har dere hatt en fin dag? Det har jeg! Startet dagen min ganske tidlig siden jeg skulle treffe Alexandrabestis!! Som nevnt tidligere, har jeg ikke sett henne på to måneder (for dere som ikke har lest bloggen min før, så bor ho i Spania), så var veldigveldig godt å se henne igjen ♥ ♥ Ihvertfall, så dro vi til byen for å kjøpe litt diverse ting. Kjøpte en veldig fin skjorte som jeg har tenkt til å bruke imorgen. Love it!

Imorgen skal nemlig Alexandra og jeg en tur til Oslo! Vi skal møte Miriam (en venninne av Alex som også bor i Spania), gå rundt i den fine hovedstaden, spise selvfølgelig, shoppe og kose oss. Utover kvelden skal vi på Idol!! Så dere får se etter oss på TVen, heahea :-) Gleder meg!!
 


it doesn't matter if your black or white....... hehehehe... he... he..... HESmakte forresten Cola Vanilla idag. Den er sykt god! Den smaker cola, også får du ettersmak av vanilje. Namnam!! Forresten, bildet minnet meg på noe. Rest in peace, Steve Jobs! ♥ LEGEND ♥

Har dere smakt Cola Vanilla før? 

guess who!

♥ ♥ ♥ ♥ 

we don't hit the club until after two o' clock

Denne sangen hørte jeg på radioen for noen dager siden, og måtte selvfølgelig sjekke den ut. Og nå er jeg skikkelig hekta! Det er altså den nye sangen til Erik og Kriss (+ Nik & Jay). Sangen sitter som støpt på hjernen (om jeg kan si det slik). Love it! Men om noen dager kommer jeg naturligvis nok til å hate den. And it goooes like this.Liker dere Erik og Kriss?

jentekveld

Igår dro jeg til Ina for å overnatte der, og det var superkoselig! Hva vi gjorde? Vel, vi gjorde masse rart egentlig. Spiste vafler, chillet, snakket, lo, lagde middag (raclette), koste oss litt mer med potetgull og godteri, snakket litt mer, lo litt mer. Snakket. Lo. Snakket. Lo. Hehe ja, dere skjønner sikkert tegninga! Må gjentas, Ina ♥

Måtte dessverre hjem ganske tidlig idag (hvis noen så en syklende jente i slaskeklær, utgnidd mascara og ganske trøtt i nitiden på morgenen idag så var det sikkert Ina!!!:P:P hehe neida, meg). Jeg skulle nemlig på harrytur til Sverige med familien (noe Ina ironisk også skulle, haha). Kjøpte noe jeg ble veldig fornøyd med, kan vise senere!Hva gjorde dere igår kveld?

Svensk

Hallo alle sammen!

Jeg er nå hos verdens kuleste, søteste og mest snille personen jeg noen gang har møtt, nemmelig Ina ! 

Men egentlig ville jeg bare si i dette innlegget at jeg er trøtt og snart sovner. Så natta til alle mine fans, som leser bloggen min! I loveyah all. :***

Natta pewser ;*

LYKKE!!!

Åh, nå er jeg så GLAD! Det er endelig ferie, folkens ♥ Jeg tror jeg egentlig aldri har gledet meg så mye til en ferie før, men som nevnt - VGS-livet er hardt. Avsluttet det hele med en 5er på matteprøva!!! HerreGUD, meg. 5. I matte. Ble litt sånn småglad, ja. Trodde det var umulig - men alt jeg vil, får jeg til!

I dag har jeg vært i stallen (!!) faktisk, med Inasnupps. Haha, jeg er så ingen hestejente, men det var koselig å være med Ina. Haha, elsker at vi dør av latter hele tiden. Lukter magemuskler på lang vei jeg altså!! Nå er det Idol, og jeg liker tanken av at neste uke sitter jeg der i salen med min bestis :-) Blir funfun!Men nå venter TVen, godteriskålen, potetgullet, pizzaen og colaen på meg! Ha en fin fredagskveld, det skal jeg!

Hva gjør dere? 

godhumøret på plass!

God kveld i stugo! I dag er humøret på plass, og for å si det sånn - det er en god stund siden sist! Startet skoledagen ganske vanlig, og utover dagen sjekket jeg bloggen og fant ut at jeg hadde vunnet billetter på semifinalen av Idol 7. oktober, på selveste Marion Ravn sin blogg!! Vet ikke om det var at jeg hadde vunnet, eller at jeg ble nevnt av mitt favorittidol som barn, som var det beste - men glad ble jeg ihvertfall! Høstferien blir virkelig ikke noe bedre nå :-)

Har også hatt en del prøver og det sliter meg helt ut. Men det har resultert i noen femmere på karakterkortet, så jeg er veldig fornøyd. """"Bare"""" to igjen før jeg kan ta ferie!! Kan virkelig ikke få sagt det - gleder meg insane mye til ferie! Heaheahiho. I dag har jeg forresten lagd en radiopresentasjon til en fremføring imorgen. Alene. Helt. Mutters. Alene. Hahaha, kleineste ever. Gleder meg til å vise den til klassen ass....


søtahhhFra en skala fra 1 - 10, hvordan er humøret deres for tiden? :-)
(1 er dårligst, og 10 er best.) 

quote of the day

Image and video hosting by TinyPic

Hva syns dere om sitatet?

egotrip

I dag kom Anniken hjem etter en uke Polen, så var en tur innom henne. Var veldig godt å se henne igjen! Har savnet den snuppelura der, kan man si. En uke uten tullpratet og latteren hennes er harde greier. Jaja, overlevde...... så vidt. Også har jeg vært ute og tatt bilder med Linda. Høstbilder it is. Legger ut noen av de under, så egotrip-innlegg - watch out!!Tok mange flere, men de kan jeg legge ut i senere anledninger. Egentlig ganske flaut når jeg tenker meg om......
<3 Blogglivet <3

Hva synes dere om bildene? Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits