produktivt

Heei! Gårsdagen gikk i et sett med jobb og jentekveld hos min kjære Martine, så det var altså grunnen til at jeg ikke fikk tid til å blogge (hater egentlig når bloggere kommer med unnskyldninger om hvorfor de ikke har blogga, men hehe what so ever). I dag tidlig ble jeg hentet, og kom hjem til et superfint kjøkken. Haha, sykt random, men vi driver og pusser opp kjøkkenet (og stua forsåvidt), og det har blitt SÅ fint - hvis jeg kan si det selv. Kan kanskje ta bilder når det er 100% ferdig!

I skrivende stund, sitter jeg hos Tilde her jeg har vært i hele dag. Vi har gått tur i to timer (!!!!), vært en tur på båthavna og spist, lagd middag når vi kom hjem (haha) og tatt bilder til bloggen faktisk, så dette har vært en produktiv dag!!!  Takk gud for sommerferie!
later som at jeg ser noe ut i det blå her ja

Lover dere at bildet ovenfor er et sjeldent syn. Er egentlig sinnsykt redd for hunder, eller dyr generelt.... Men tenkte jeg kunne ofre meg for bildets skyld i dag, da. Hehe.

Må også bare en tilføye en ting, haha - favorittbloggeren min, Kristine Ullebø, kommenterte bloggen min igår!!! Wooop, bloggmotivasjon til tusen!


  6 kommentarer på "produktivt"

Postet av: tilde Bilek
<333
06.07.2013, 21:28

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Julia Ngo, 17, Moss.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • juliatn.blogg@hotmail.com

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits